Current

Gradski Transport EADTranstriumf Holding AD

Във връзка със строително-ремонтни работи по бул. „Съборни“,  в участъка от бул. „Вл. Варненчик“ до бул. „Сливница“, от  17.01.2019 г. /четвъртък/, ще бъде затворено за движение северното платно. Движението ще бъде насочено по южното платно-двупосочно, няма да има маршрутни промени на градския транспорт.
Строително-ремонтните дейности предвиждат полагане на нов водопровод и канализация, ремонт на пътната настилка,  изграждане на велоалея и осигуряване на достъпна среда за хора в неравностойно положение.

Временна организация и маршрутни промени във връзка с  изпълнение на строителни дейности в участъка на ул. „Прилеп“ от кръстовището с бул. „Левски“.
Считано от 10.12.2018 г. автобусни линии 10, 12 и 23, от ЖП Гара и Аспарухово, след спирки „Янко Михайлов“ и „Проектантска“ ще се движат по бул. „Цар Освободител“, на кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените си маршрути. Няма да се обслужва спирка „ВиК“, ще се обслужват спирки „Струга“ и "Победа". За линии 12 и 23 промените се въвеждат двупосочно.

 

Работно време на администрацията

 от 08:00 часа

до 16:30 часа

Map
Loading the map ...